H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt
ÜNNEPI NYITVATARTÁS! December 9-én (szombat) 9:30-14 óra között nyitva tartunk.

Hikmicro Condor CQ50L kereső hőkamera távolságmérővel

SKU: 04269
Szállítási költség : 0 Ft-tól
Rendelésre
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év (szenzor: 10 év)
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 189 000 Ft
Hűségpontok: 11890 pont
1
db
+
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

Hikmicro Condor CQ50L kereső hőkamera egyszerű kezelhetőségével, kimagasló részletes képminőségével számos felhasználási területen segíti a felhasználóját. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható hőkamera szinte bárhová magunkkal vihető legyen szó vadászatról vagy akár keresési, mentési feladatokról, vagyonvédelemről. Rendelkezik beépített lézeres távolságmérővel, mely 1000 m-ig használható 1 m-es pontossággal.

Hikmicro Condor CQ50L hőkamera lelke a profi 640 x 512 felbontású 12μm érzékelő, amely különösen érzékeny (NETD < 20 mK), ezáltal még rossz időjárási feltételek mellett is részletgazdag képet ad. Ember alak detektálására akár 2600 méterről is képes, de nagyobb hőforrások, akár ennél távolabbról is észlelhetőek. Legközelebbi objektum amit a készülékkel láthatunk 5 méterre lehet. A kiváló érzékenységet a F:1.0 fényerejű objektív támogatja 3x-os optikai nagyításával, amelyet digitálisan akár 24x-ig növelhetünk több lépésben.

Természetesen a hőkamera nem csak észlelésre, hanem a látott kép megörökítésére is alkalmas. A videó vagy fénykép állományokat a beépített 64 Gb-os memóriája tárolja. Hidegben is jól működő 1024 x 768 pixeles OLED kijelzőjének részletgazdag képét négyféle színmódban is használhatjuk, így elérhető a fehér kiemelés, fekete kiemelés, piros kiemelés és a fúziós képmód. Az 50 Hz-es kép szép természetes és folyamatos látványt nyújt a készülék használójának. A kézi élességállító gyűrű még nedves időben is csúszásmentesen állítható. Természetesen ezeken a készülékeken a dioptriaállítás alapnak számít, ezáltal mindenki a saját szeméhez igazíthatja azt. A hőkamera szoftvere is jelentős fejlesztésen esett át: Image Pro algoritmusának köszönhetően még apróbb részletek felismerhetőek, a Zoom Pro pedig a digitális zoom használatakor javítja a képminőséget.

Esős időben sem kell a készülékünket nélkülözni mert az IP67-es védettségnek köszönhetően sem por sem víz nem jut a készülékbe, sőt rövid ideig ha vízbe merül is jó eséllyel túléli a készülék, valamint puha talajra a 2 méterről történő leejtéstől sem várható károsodás, bár egy ilyen kiváló készülékre vétek nem vigyázni. 

Okostelefonunkra a gyári applikációk letöltésével WiFi-n keresztül is elérhetővé válik az eszköz használata, IOS és Androidos alkalmazás is elérhető. A készülék kezelése logikus, összesen négy gombbal elérhetőek a készülék funkciói amelyeket a magyar nyelvű menü is könnyen használhatóvá tesz. A Hikmicro Condor CQ50L hőkamera kereső hatalmas előnye, hogy a kereskedelemben könnyen beszerezhető 18650-es cserélhető akkumulátorról üzemel, amelyből akár többet is magunkkal vihetünk, ha hosszabb ideig nem jutnánk megfelelő áramforráshoz a töltéshez. WiFi használat nélkül egy akkumulátorral akár 4 órán át képes működni a készülék.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640 x 512 pixel
Hőfelbontás (NETD): 20 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 3 x
Nagyítás (digitális): 3 - 24 x
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Érzékelési távolság: 2600 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: OLED 
Látómező (fok): 8.7 × 7 °
Látómező (@ 100 m): 15.2 × 12.2 m
Működés időtartama: 4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 197 × 60 × 95 mm
Súly: 450 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.